Kontaktoni - Tel: +355 52 263181 - Cel: +355 69 3213929
Adresa: 1 Km. nga Shkembi i Kavajes, Albania
ShqipItalianoEnglish
 

Menyra per te Kontaktuar

Plotesoni fushat e meposhtme

Na kontaktoni per çdo gje. Ju lutem te komunikoni daten e mberritjes, numrin e personave dhe llojin e dhomes ne rast prenotimi.

Faleminderit!


Na Kontaktoni

Adresa:
1 Km. nga Shkembi i Kavajes,
Durres, Albania
Tel: +355 52 263181
Cel: +355 69 3213929